Atorgats els Premis del 2on Concurs d’Animacions per la Pau

El dimarts, 28 d’octubre, a les 7 del vespre, es van lliurar els premis del 2n Concurs d’Animacions per la Pau. Durant la sessió es van projectar tant les pel·lícules seleccionades com les guanyadores del concurs.

Els guanyadors del 2n Concurs d’Animacions per la Pau són:

No esperis, actua! en la categoria de Curtmetratge júnior, de l’alumnat de 5è de primària del Ceip Els Costerets, de Catalunya. El jurat n’ha valorat la seva senzilla lucidesa, aconseguida treballant en equip durant la seva realització a l’aula.

“Without arms, a safer world, en la categoria de Curtmetratge sènior, d’Alice Brooke-Smith (Anglaterra), Jimmy McGilChrist (Austràlia) i Martin Kaumanns (Alemanya). El jurat l’ha escollit per la seva capacitat de convidar a la reflexió sobre la violència cultural, des de l’autocrítica i el bon humor.

La teua defensa és la paraula, en la categoria d’Spot sènior, de Belén Marmaneu, Luís Gomáriz, Paula Pérez i de Lanuza, Sandra Ortuño, Sara Requena i Víctor Gil, del País Valencià. El jurat l’ha votat per la seva vàlua artística i la seva capacitat de convidar simultàniament a la reflexió i a l’acció.

Rambo no, Mambo! va ser la guanyadora del Premi del Públic decidit durant l’acte mateix. Aquest curt ha estat realitzat al Taller d’Animació amb Plastilina que imparteix MUNDOANIMADO a La Farinera (Barcelona). Els seus realitzadors agraeixen la votació del públic que s’ho va passar molt bé al llarg de tota la sessió.

Podeu veure totes les animacions seleccionades pel jurat des de la web del concurs: www.fundacioperlapau.org/concurs

Enhorabona a tots els participants i als guanyadors!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s