CONCURS Crea el Logo de ASIFA-Cat !

CONCURSO: Crea el Logo de ASIFA-Cat !

Com ASIFA-Cat a tornat de nou volem celebrar-ho amb un petit concurs per renovar l’antic Logo , que ens representara per tot arreu.

Anima’t! Esperem el teu Logo 🙂

Si estàs interessat en participar només has de llegir les següents Bases per poder participar.

———————————————————————————————————BASES DEL CONCURS PER A LA CREACIÓ D’UN LOGOTIP PER L’ASSOCIACIÓ ASIFA-CATALUNYA, DOTAT AMB UN PREMI ÚNIC DE 100€.

L’associació ASIFA-Catalunya (Associació Internacional del Film d’Animació a Catalunya) convoca a concurs el disseny d’un logotip destinat a ser la imatge corporativa de l’Associació.
El concurs es regirà per les següents BASES:

1. OBJECTIU: Disseny d’un logotip destinat a ser la imatge representativa de l’associació ASIFA-Catalunya per a tota la difusió d’informació sobre l’associació i les seves activitats, a través de documents oficials, la pàgina web, el blog, cartells, i a qualsevol altre lloc, us o mitjà on sigui necessari per a l’Associació.
2. PARTICIPANTS: El concurs està obert a tothom que visqui dins la Comunitat Europea, sense límit d’edat ni procedència, tot i que s’adreça especialment als alumnes de l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona. Cada concursant podrà presentar un màxim de dos dissenys.
3. PROPOSTA: El disseny haurà d’ésser original i inèdit; la proposta haurà d’incloure acompanyant o integrat al logo el text ASIFA-Cat i d’alguna manera la imatge haurà d’adequar-se als objectius de l’Associació de donar a conèixer i difondre l’animació audiovisual; s’aconsella fer servir colors que siguin fàcilment traslladables a escala de grisos per a la seva realització posterior tant en color com en blanc i negre.
4. MATERIAL A ENTREGAR: Cada disseny haurà de presentar-se imprès en bona resolució en un full DIN-A4 vertical amb el logotip versió color a la meitat superior i la versió en escala de grisos (blanc i negre) a la meitat inferior. Si l’associació ho veu necessari habilitarà una adreça web per a rebre també els dissenys en format digital en versió pdf. El logotip presentat podrà anar acompanyat amb un altre full independent amb una breu explicació. Al guanyador/a se li demanarà la versió en format digital del logotip realitzada en qualsevol programa informàtic vectorial que permeti la seva manipulació posterior.
5. PRESENTACIÓ DE PROJECTES: El termini d’admissió de treballs estarà obert fins el dilluns 4 de Juny de 2012. El treball s’entregarà signat discretament amb un pseudònim i en un sobre DIN-A4, sense remitent, a “Concurs Logotip d’ASIFA-Catalunya, C/Molí de la Torre, 16, 08915-Badalona (Barcelona)”, dins del sobre s’inclourà també un altre sobre tancat més petit amb el pseudònim escrit a fora i a dins un full amb les dades personals (Nom complert, adreça física completa, e-mail, telèfon i fotocòpia del DNI, i en cas d’ésser menor d’edat una autorització dels pares o tutors legals acceptant la participació al concurs del menor). Els alumnes de l’Escola d’Art Pau Gargallo podran entregar els treballs dins del sobre corresponent, segons s’ha indicat, adreçant-se a la Recepció de la mateixa escola. La resta de participants hauran de fer arribar els treballs per correu ordinari o certificat a la següent adreça: ASIFA-Catalunya, C/Molí de la Torre, 16, 08915-Badalona (Barcelona), en cap cas s’acceptaran treballs amb el mata-segells posteriors al dia 29 de Juny de 2012.
6. JURAT I VEREDICTE: El jurat estarà format per membres de l’associació ASIFA-Catalunya i professors de l’Escola d’Art Pau Gargallo. El veredicte del jurat es farà públic al blog d’ASIFA-Cat: https://asifac.wordpress.com/ i es contactarà directament amb l’autor/a del logotip escollit. El jurat es reserva el dret a declarar el premi desert i, si ho veu oportú, convocar un nou concurs o noves bases al que hauran de presentar-se nous treballs. La decisió del jurat és inapel·lable.
7. PREMI: El premi són 100€. Així mateix, el jurat entregarà una acreditació escrita al guanyador/a del concurs.
8. PROPIETAT INTELECTUAL: L’autor/a del treball guanyador cedeix tots els drets a ASIFA-Catalunya a canvi del premi atorgat al concurs. El logotip premiat quedarà en propietat exclusiva i permanent de l’Associació ASIFA-Catalunya, la qual tindrà complerta llibertat per a utilitzar el logotip premiat total o parcialment o per modificar-lo si ho creu necessari.
9. DEVOLUCIÓ DELS TREBALLS: Tots els treballs presentats al concurs quedaran en poder de l’Associació.
10. ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La participació al concurs comporta l’acceptació de totes aquestes bases en la seva totalitat i la conformitat amb la decisió del jurat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s