Exposició de l’art de “Frankenweenie” de Tim Burton

Imagen

SET PAÏSOS PRESENTARAN L’EXPOSICIÓ ITINERANT DE L’ÚLTIMA PELICULA D’ANIMACIÓ EN STOP-MOTION REALITZADA PER TIM BURTON “FRANKENWEENIE”

L’art de l’Exposició Frankenweenie s’estrenarà a Barcelona, Espanya, en el festival *CineEurope (solament per als professionals del sector), al juny els dies 18-19-20-21 ,tambè es podrà veure’s a Madrid on sera per a tots els públics a finals de Setembre.

Els set països en els quals s’exhibirà són :Espanya, França, Anglaterra, Japó, Mèxic, Canadà i els EUA

L’art de l’Exposició  Frankenweenie captura la màgia del procés de realització i lliurament a l’audiència una visió exclusiva en el procés d’animació  stop-motion portat a la vida pel visionari director Tim Burton. Des dels esbossos originals dibuixats per Burton, per a suports extensos, jocs i titelles.

L’exposició mostra el detall artístic i la visió que ha anat a portar aquesta tendra història a la pantalla gran en la més esperada pel·lícula d’animació de 2012.

L’art de l’Exposició Frankenweenie s’endinsa al món d’un nen que, inspirat per la ciència i l’amor del seu gos, porta al seu nou animal domèstic d’entre els morts.

Aquí veureu algunes imatges del procés de creació , juntament amb un video on explica el que es podrà veure en l’exposició.

—————————————————————————————————————————————

SIETE PAÍSES PRESENTARÁN LA EXPOSICIÓN ITINERANTE  DE LA ÚLTIMA  PELICULA DE ANIMACIÓN EN STOP MOTION REALIZADA POR TIM BURTON  “FRANKENWEENIE”

El arte de la Exposición Frankenweenie se estrenará en Barcelona, España, en el festival CineEurope (solo para los profesionales del sector), en junio los dias 18-19-20-21 ,tambien podrá verse en Madrid donde se abrira a todos los públicos  a finales de Setiembre.

Los  siete países en los que se exhibirá son :España, Francia, Inglaterra, Japón, México, Canadá y los EE.UU.

El arte de la Exposición Frankenweenie captura la magia del proceso de realización y entrega a la audiencia una visión exclusiva en el proceso de animación stop-motion traído a la vida por el visionario director Tim Burton. Desde los bocetos originales dibujados por Burton, para apoyos extensos, juegos y títeres.

La exposición muestra el detalle artístico y la visión que ha ido a llevar esta tierna historia a la pantalla grande en la más esperada película de animación de 2012.

El arte de la Exposición Frankenweenie se adentra en el mundo de un niño que, inspirado por la ciencia y el amor de su perro, trae a su nuevo animal doméstico de entre los muertos.

Aquí vereis algunas imagenes del proceso de creación , junto con un video donde explica lo que podrá verse en la exposición.

Imagen

Imagen

 

Un pensament sobre “Exposició de l’art de “Frankenweenie” de Tim Burton

  1. The following blog post, “Exposició de lart
    de Frankenweenie de Tim Burton | ASIFA-CAT” demonstrates that you actually fully understand just what exactly u are communicating about!
    I actually thoroughly am in agreement. Thanks a lot ,Noreen

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s