CLAUSURA DE L’EXPOSICIÓ DE FRANKENWEENIE

Com ja vam dir fa temps durant uns dies es va poder veure a Madrid una mostra dels personatges originals i alguns dels escenaris de la pel·lícula Frankenweenie que actualment està al cinema.

La mostra ha comptat amb una rèplica de la taula de treball de Tim Burton on descobrim des dels interessants esbossos originals dibuixats pel propi Burton a tot tipus de props i vestuaris, fulles del guió original, fases intermèdies de modelatge de les figures i complexes estructures articulades facials i corporals dels personatges.
Destaca el gran detall de les textures i tonalitats dels personatges, attrezzo i decorats que estan molt cuidats per guanyar en matisos al pas del blanc i negre original de la pel·lícula.

També gaudim de la presència de 3 sets originals:

L’Aula de New Holland: Un set de 360º on podíem veure al protagonista Victor i els seus companys en un dia de classe al costat del peculiar professor Rzykruski, l’únic personatge de la pel·lícula que porta boques intercanviables per assegurar el complex sistema d’expressions que el director volia realçar.

Les Golfes: On Victor posa en pràctica tots els seus coneixements científics adquirits. Els visitants a aquesta exposició també podem experimentar amb la il·luminació del set apagant i encenent llums per crear diferents atmosferes.

L’Habitació d’en Victor: El set més personal, cada detall està acaronat exhaustivament per reflectir la personalitat del petit nen científic. Els seus molts llibres de ciències i diplomes es barregen amb els dibuixos del seu gos Sparky, ninots de dinosaures i fins i tot un scalextric.
A la sala de projecció s’exhibeix el resultat final, el tràiler de la pel·lícula on l’Stop Motion més tradicional s’alia amb la tècnica de projecció d’ulleres 3D per generar un sorprenent efecte de profunditat molt convincent.
Al final del recorregut de la breu però intensa exposició, els més petits tenien reservada una sorpresa: tallers de pintura i fer màscares dels principals personatges de la pel·lícula.
Propera parada de l’exposició Londres i Paris.

Informació extreta de Animaldía.

______________________________________________________________________________

CLAUSURA DE LA EXPOSICIÓN FRANKENWEENIE

Cómo ya dijimos hace tiempo durante unos días se pudo ver en Madrid una muestra de los personajes originales y algunos de los escenarios de la película Frankenweenie que dan actualmente al cine.

La muestra ha contado con una réplica de la mesa de trabajo de Tim Burton donde descubrimos desde los interesantes bocetos originales dibujados por el propio Burton a todo tipo de props y vestuarios, hojas del guión original, fases intermedias de modelado de las figuras y complejas estructuras articuladas faciales y corporales de los personajes.

Destaca el gran detalle de las texturas y tonalidades de los personajes, attrezzo y decorados que están muy cuidados para ganar en matices al paso del blanco y negro original de la película.

También disfrutamos de la presencia de 3 sets originales:

• El Aula de New Holland: Un set de 360º donde podíamos ver al protagonista Victor y sus compañeros en un día de clase junto al peculiar profesor Rzykruski, el único personaje de la película que lleva bocas intercambiables para asegurar el complejo sistema de expresiones que el director quería realzar.

• El Desván: Donde Victor pone en práctica todos sus conocimientos científicos adquiridos. Los visitantes a esta exposición también pudímos experimentar con la iluminación del set apagando y encendiendo luces para crear distintas atmósferas.

• La Habitación de Victor: El set más personal, cada detalle está mimado exhaustivamente para reflejar la personalidad del pequeño niño científico. Sus muchos libros de ciencias y diplomas se mezclan con los dibujos de su perro Sparky, muñecos de dinosaurios e incluso un scalextric.

En la sala de proyección se exhibe el resultado final, el tráiler de película donde el Stop Motion más tradicional se alía con la técnica de proyección de gafas 3D para generar un sorprendente el efecto de profundidad muy convincente.

Al final del recorrido de la breve pero intensa exposición, los más pequeños tenían reservada una sorpresa: talleres de colorear y hacer máscaras de los principales personajes de la película.

Próxima exposición en Paris y Londres.

Información extraída de Animaldía.

Aquí podeis ver como era la exposición por dentro :

I aqui tenéis algunas Fotografias realizadas por Daniel sobre la exposición de Frankenweenie para Asifa. Gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s