“El meu veí Totoro” en El Meu Primer Verdi el 20 de Enero y el 10 de Febrero

 

El clàssic del mestre de l’animació japonesa Hayao Miyazaki (El viatge de Chihiro, El castell ambulant), triat per la revista britànica Estafi Out com la millor pel·lícula d’animació de la història, arriba al Meu Primer Verdi. Una bella història sobre el poder de la imaginació i de l’amistat, i una obra mestra de la Història del Cinema.

Els nens són els protagonistes en aquest llargmetratge del prestigiós Studio Ghibi. La història posseeix la senzillesa i la universalitat dels contes, que transmet amb poesia i delicadesa valoris eterns. El mestratge de Miyazaki radica que la fantasia i l’aventura no existeixen sense la realitat de la vida: Les dues germanetas protagonistes viuran els problemes que la vida els ofereix, però sempre comptant amb l’ajuda màgica provinent dels esperits del bosc, ens que els protegeixen i els aconsellen.

La pel·lícula deleita amb la seva estètica, entendreix gràcies a les experiències que viuen les nenes i fetilla amb les seves referències màgiques, mentre ens transmet la felicitat pròpia de la infància.  Miyazaki juga amb la nostra imaginació enlluernant-nos amb la seva.

El meu veí Totoro. Dirirecció. Hayao Miyazaki. Japó, 1988. Versió doblegada al català. (86 min).

Sinopsi

Mei i Satsuki són dues germanes que es muden amb el seu pare a viure a una cabanya en el camp. Un dia, per casualitat, la més petita descobreix l’existència dels totoros: esperits guardians del bosc que només els nens de cor pur són capaços de veure. Al costat d’aquestes entranyables criatures i al gatobús, Mei i la seva germana descobriran el veritable valor de l’amistat, de l’amor i de la família en una meravellosa i inoblidable aventura que els portarà més enllà de la seva imaginació.

Informació extreta de http://www.cines-verdi.com/

Per comprar entrades : Entradas Totoro

—————————————————————————————————————-

El clásico del maestro de la animación japonesa Hayao Miyazaki (El viaje de ChihiroEl castillo ambulante), elegido por la revista británica Time Out como la mejor película de animación de la historia, llega a El Meu Primer Verdi. Una bella historia sobre el poder de la imaginación y de la amistad, y una obra maestra de la Historia del Cine.

Los niños son los protagonistas en este largometraje del prestigioso Studio Ghibi. La historia posee la sencillez y la universalidad de los cuentos, que transmite con poesía y delicadeza valores eternos. La maestría de Miyazaki radica en que la fantasía y la aventura no existen sin la realidad de la vida: Las dos hermanitas protagonistas vivirán los problemas que la vida les depara, pero siempre contando con la ayuda mágica proveniente de los espíritus del bosque, entes que los protegen y los aconsejan.

La película deleita con su estética, enternece gracias a las experiencias que viven las niñas y hechiza con sus referencias mágicas, mientras nos transmite la felicidad propia de la infancia. Miyazaki juega con nuestra imaginación deslumbrándonos con la suya.

El meu veí Totoro. Dir. Hayao Miyazaki. Japón, 1988. Versión doblada al catalán. (86 min).

Sinopsis

Mei y Satsuki son dos hermanas que se mudan con su padre a vivir a una cabaña en el campo. Un día, por casualidad, la más pequeña descubre la existencia de los totoros: espíritus guardianes del bosque que sólo los niños de corazón puro son capaces de ver. Junto a estas entrañables criaturas y al gatobús, Mei y su hermana descubrirán el verdadero valor de la amistad, del amor y de la familia en una maravillosa e inolvidable aventura que les llevará más allá de su imaginación.

Información extraída de http://www.cines-verdi.com/

Para comprar entradas : Entradas Totoro

Trailer 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s