NI NO KUNI: LA IRA DE LA BRUIXA BLANCA

Dintre de poc   arriba a Espanya l’esperat joc de PS3 Ni No Kuni : La ira de la bruixa blanca. El primer videojoc on el famós estudi d’animació Japones Studio Ghibli participa en la història , dissenys i música.

Sinopsi :

Ni no Kuni: la ira de la Bruixa Blanca narra l’encantadora història d’un jove anomenat Oliver qui embarca en un viatge cap a un món paral·lel per convertir-se en mag i intentar retornar-li la vida a la seva mare, recentment morta. Al llarg del seu viatge, Oliver fa nous amics i adopta moltes de les meravelloses criatures que habiten el món, criant-les per lluitar del seu costat contra altres criatures mentre s’enfronta a formidables enemics.

———————————————————————————————————————-

Dentro de nada llega a España el esperado juego de PS3 Ni No Kuni : La ira de la bruja blanca. El primer videojuego donde el famoso estudio de animación Japones Studio Ghibli participa en la historia , diseños y música.

Sinopsis :

Ni no Kuni: la ira de la Bruja Blanca narra la encantadora historia de un joven llamado Oliver quien  embarca en un viaje hacia un mundo paralelo para convertirse en mago e intentar devolverle la vida a su madre, recién fallecida. A lo largo de su viaje, Oliver hace nuevos amigos y adopta muchas de las maravillosas criaturas que habitan el mundo, criándolas para luchar de su lado contra otras criaturas mientras se enfrenta a formidables enemigos.

Trailer

 

Más información en : Ni No Kuni web Oficial

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s