VIDEOVALORES

Cartel Videovalores

VIDEOVALORES

El Centre Cultural la Bòbila i Torre Barrina acolliran un projecte de formació ètica i audiovisual adreçat a joves en situació d’atur de L’Hospitalet de Llobregat.

El projecte VIDEOVALORES té el suport de l’Obra Social de la Fundació “la Caixa” i comptarà amb la participació de la catedràtica emèrita en filosofia de la UAB, la professora Victoria Camps.

El Centre Cultural la Bòbila i Torre Barrina participen en el projecte cinematogràfic VIDEOVALORES endegat per la cineasta Carolina Rivas, adreçat a joves de 18 a 35 anys, residents a L’Hospitalet i en situació d’atur. El projecte compta amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa” i té com a finalitat estimular la creació de curtmetratges que explorin escenaris per a un món millor mitjançant el coneixement i la pràctica de valors universals.

El projecte Videovalores persegueix fomentar la reflexió crítica entorn els valors ètics universals; oferir eines tècniques en el llenguatge audiovisual; desenvolupar la capacitat artística i reflexiva dels joves a través del llenguatge audiovisual i fomentar el treball en equip i la creació col·lectiva, i donar visibilitat a les expressions artístiques dels joves més enllà del seu entorn.

Els joves participants faran dos tallers de formació teòrica i pràctica que culminarà amb l’elaboració d’un micrometratge d’un minut de durada al voltant de valors com la llibertat, la justícia, l’amor, la paciència i la tolerància.

El Centre Cultural la Bòbila acollirà la formació teòrica i Torre Barrina impartirà formació tècnica a més de fer-se, a les seves instal·lacions, la gravació i el muntatge dels vídeos. Paral·lelament, tindrà lloc un taller d’ètica aplicada, impartit per la reconeguda professora de filosofia ètica i moral i catedràtica Victoria Camps.

El 30 de juny de 2015, la Filmoteca de Catalunya acollirà l’estrena de Videovalores i, a partir del mes de juliol, es faran projeccions a altres sales de cinema i espais culturals com el Centre Cultural la Bòbila.

La convocatòria per participar en aquest projecte ja s’ha obert. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.videovalores.org fins al 31 de gener. Es farà una selecció entre els inscrits que es resoldrà el 13 de febrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s