Exihibition Aardman “Art that takes shape”

debutang2

Del 21 de març fins al 30 d’agost del 2015, Wallace i Gromit, les aus de Chicken Run, Pirates o Shaun the Sheep, seran els protagonistes de l’exposició «Aardman, art que pren forma», la nova exposició d’art Ludique-Li Musée.

Creat per l’equip d’Art Ludique-Li Musée, en estreta col·laboració amb els creadors Premi guanyadors i productors de l’estudi britànic cèlebre, aquesta exposició, una estrena mundial , dedicat a l’art de Aardman presentarà més de 50 personatges de la pel·lícula autèntics i conjunts, veritable obres mestres de l’escultura il·luminada pels propis artistes.

A partir de artilugis de craqueo de Wallace, passant per la famosa horta de Gromit, als jocs de l’ovella Shaun The Movie, la màquina voladora de Chicken Run o el fabulós hotel de 5 metres d’altura galeón Pirates, aquestes obres d’art espectaculars pagarà un veritable homenatge al geni artístic dels escultors que animen la imatge de les criatures d’argila per imatge.

Més de 400 dibuixos conceptuals , estudis de personatges i de fons, aquarel·les i storyboards completarà aquesta excepcional exposició, on un pugues fins i tot descobrir quadern d’esbossos de Nick Park, un estudiant, que conté els primers dibuixos de Wallace i Gromit, mai abans vist pel públic.

L’exposició mostrarà nombroses pantalles, la qual cosa permet als visitants a descobrir en família la increïble creativitat de l’estudi , a través d’extractes de les seves pel·lícules més famoses, sinó també amb més de 60 curts i llargmetratges , anuncis hilarants o videoclips màgics.

Després de les exposicions “*Pixar, 25 anys d’animació”, “L’art de Marvel Super Heroes”, situant-se en els 15 principals exposicions més visitades a França en 2014, i amb “Studio Ghibli Dissenys Dissenys” que actualment està gaudint d’un gran èxit, l’exposició “Aardman, art pren forma” s’ajusti de forma natural al programa del primer museu del món dedicat al figuratiu i l’art contemporani narrativa emès per la indústria de l’entreteniment: Art Ludique!

Més informació a la web Oficial del museu : Art Ludique

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s