Pel·lícules d’animació en cartellera

Si aquest cap de setmana vols anar al cinema aquestes són les pel·lícules d’animació que pots trobar en cartellera : 

HOME: Hogar Dulce Hogar

home-hogar-dulce-hogar-estreno-en-cines-el-19-de-marzo

Tràiler :

Sinopsis:
“Home: Llar, dolça llar” explica la història d’Oh, un adorable extraterrestre inadaptat procedent d’un altre planeta. Quan aterra a la Terra i es troba fugint de la seva pròpia espècie, entaula una improbable amistat amb una noia aventurera trucada Tip, que camina ficada en una cerca exclusivament seva. A través d’una sèrie de còmiques aventures al costat de Tip, Oh arriba a entendre que ser diferent i cometre errors forma part de l’ésser humà i junts descobreixen el veritable significat de la paraula llar.

Bob Esponja: Un héroe fuera del agua

Cartel bob_esponja_un_heroe_fuera_del_agua

Tràiler : 

Sinopsis:
La vida en el Fons Bikini no podria ser millor per a un etern optimista com Bob Esponja (Tom Kenny) i els seus amics: el fidel estel de mar Patricio (Bill Fagerbakke), el sarcàstic Calamardo (Rodger Bumpass), l’esquirol i científica Arenita (Carolyn Lawrence) i el crustaci capitalista, Sr. Cranc (Clancy Brown). Quan algú roba la recepta ultrasecreta de les Cangreburgers, els perpetus enemics Bob Esponja i Plankton (Mr. Lawrence) hauran d’unir les seves forces en un viatge a través del temps i l’espai per controlar els seus superpoderes interns i enfrontar-se al malvat pirata Barba Burger (Antonio Banderes), qui té els seus propis plans per a aquestes delicioses exquisiteces.

De Paramount Animation i Nickelodeon Movies arriba “Bob Esponja: Un heroi fos de l’aigua”, una aventura inèdita en 3D tan eixelebrada i divertida com indica el seu nom. Per primera vegada, Bob Esponja, l’invertebrat marí més famós del món, surt de l’aigua i ve al nostre món per viure la seva aventura més superheroica fins avui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s