Cartoon Master 360 en Barcelona

Cartoon360-horiz

La ciutat de Barcelona acollirà per primera vegada el proper mes de juny el ”Cartoon Master 360”, una plataforma professional per assessorar a professionals de sectors que convergeixen entorn de l’animació audiovisual.

”És l’esdeveniment del futur per les sinergies entre diferents sectors a través del ‘*transmedia’, amb l’animació com a intersecció”, va explicar una de les responsables de ”Cartoon 360”, Yolanda Alonso.

Aquest fòrum europeu amb àmbit internacional, que es celebrarà de l’1 al 3 de juny en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb suport de la Generalitat de Catalunya, pren el testimoni de Munic.

”Cartoon 360” seleccionarà el proper 31 de març 22 projectes als quals assessoraran 25 experts d’empreses especialitzades en àrees com la realitat augmentada, les aplicacions per a mòbils i tabletas, les joguines connectades o la televisió intel·ligent com France Télévisions, Rovio, Endemon, Penguin, Netflix o Amazon Studios.

”L’objectiu és permetre a productors d’animació que tinguin projectes en el marc ‘transmedia’, que vingin a Barcelona a presentar el seu projecte davant un panell de professionals que li donarà assessorament”, va resumir Alonso en el Cartoon Movie de Lió, matriu de la iniciativa catalana que es desenvolupa actualment en l’est de França.

Es poden presentar projectes fins al proper 20 de març, sempre que s’hagin desenvolupat ja almenys en dues plataformes, per exemple, sèrie de televisió i videojoc per tableta, encara que també es pot assistir solament com a oïdor, indiquen els organitzadors.

Font de la notícia: Informador

Web oficial de Cartoon Master 360 : CARTOON 360

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s