Pel·lícules d’animació pròximament en cartellera

La Cançó del Mar

Estrena: 8 de Maig

la-canción-del-mar-póster

Tràiler:

Sinopsis:

La història del viatge a casa de l’últim Nen Foca. Després de la desaparició de la seva mare, Ben i Saoirse són enviats a viure amb la seva àvia a la ciutat. Quan decideixen tornar a la seva casa al costat del mar, el seu viatge es converteix en una carrera contra el temps a mesura que s’internen en un món que Ben només coneix a través de les llegendes que li narrava la seva mare. Però aquest no és un conte per dormir; aquestes criatures porten al nostre món massa temps. Ben aviat s’adona que Saoirse serà la clau per a la seva supervivència.

__________________________________________

Astérix: La residència dels Déus

Estrena: 30 d’ Abril

Astérix-La-residencia-de-los-dioses-cartel

Tràiler :

Sinopsis:

Estem l’any 50 A. de C. Tota la Gàl·lia està ocupada pels romans… Tota? No! Un llogaret poblat per irreductibles gals resisteix encara i detenen sempre a l’invasor. Exasperat per la situació, Julio César decideix canviar de tàctica: com els seus exèrcits han estat incapaços d’imposar-se per la força, serà la mateixa civilització romana la que s’encarregarà de seduir als bàrbars gals. Per a això, ordenarà construir al costat del llogaret una luxosa residència per a romans: la residència dels Déus. Podran els nostres amics gals resistir-se a la temptació dels diners i el confort romà? El llogaret es convertirà en una simple atracció turística? Astérix i Obélix hauran d’esforçar-se per frustrar els plans del César.

__________________________________________

La llegenda de Sarila

Estrenada : 26 d’ Abril

aKFNEurZueBaSIl0viRdW3D540w

Tràiler:

Sinopsis:

Una tribu d’esquimals de la tundra àrtiques es veu amenaçada per la desaparició de la caça. Croolik, l’ancià xaman de la tribu, és incapaç de resoldre el problema. Dia després de dia, els caçadors tornen amb les mans buides. L’anciana dona del xaman recorda “La llegenda de Sarila, una terra sagrada on hi ha caça en abundància, però a la qual només poden accedir els triats pels déus. El xaman Croolik se sent amenaçat per Markussi, un noi del clan que ha començat a desenvolupar poders màgics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s